HUIS20

Catharina en Henk

mediteren

Mediteren, kan je dat leren:

JA, dat kan je leren!

In 6 weken leer ik jou hoe je moet mediteren. Ik leer je hoe je alle openstaande bestanden in je hoofd kan sluiten, hoe je boosheid, frustraties, woede, verdriet en alle negativiteit weg kan gooien en los kan laten.

Alle meditaties worden op maat gemaakt, waar jij behoefte aan hebt. Na afloop kan je zeggen, ik kan mediteren. Je kan dan het geleerde meteen voor jezelf in praktijk brengen.

Mediteren is niet moeilijk, iedereen kan het leren. Ik kan jou helpen om het goed te leren. 

Waarom zou je het willen leren, dat mediteren:

Omdat er tegenwoordig zoveel van ons gevraagd en verwacht wordt. Van familie, gezin, werk, vrienden, de stroom e-mails die gelezen en beantwoord moeten worden. En net zoals bij onze telefoon of tablet worden er tabbladen geopend en die blijven open staan. Die zorgen voor een constante stroom van informatie, positief en negatief. We staan altijd aan of stand-by.

Daardoor kan ons hoofd vol zitten, zakt ons energieniveau en gaan we ons meer zorgen maken dan nodig is. We gaan piekeren en slecht slapen en het weekend is allang niet meer voldoende om op te laden. Door te mediteren leer je om zaken los te laten.

Privé meditatie cursus in onze praktijk:

Gedurende 6 weken is onze praktijkruimte gereserveerd voor de meditatie les. De duur van de les is ca 2  - 2,5 uur. (overdag of ’s avonds)

Privé cursus van 6 weken € 245,00

Privé meditatie cursus online:

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan onze meditatie lessen online.

Ook dit zijn privé lessen, of met 2 personen.

In ons nieuws zullen wij daarover berichten. Informatie kunt u nu al inwinnen, gebruik hiervoor ons contactformulier. 


Voor groepslessen op locatie kunt u contact met ons opnemen. In verband met de Corona maatregelingen van het RIVM is mediteren in groepen momenteel niet mogelijk. 

E-mailen
Bellen
Map
Info