HUIS20

Catharina en Henk

Huiskameravond

Wat is een huiskamer avond:

Een huiskamer bijeenkomst is een leuke manier om kennis te maken met het spirituele. Gezelligheid staat voorop en er is niets engs of zweverigs aan. Het zijn altijd mooie en bijzondere bijeenkomsten in een fijne en ontspannen sfeer, die inzicht en troost kunnen geven, waar gelachen wordt en er soms ook een traantje valt. Wij starten met een praatje waarin wij ons voorstellen en wij geven wat algemene uitleg en beantwoorden eventuele vragen.

Tarief en duur van de avond:

De avonden beginnen om 20.00 uur. 

De prijs bedraagt € 20,00 per persoon, de gastvrouw/heer is gratis.

Taken van de gastvrouw/heer:

  • nodig max 10 personen uit, bijv vriendinnen, familie of collega's
  • zorgt ervoor dat alle gasten kwart voor 8 aanwezig zijn
  • incasseert het bedrag zodat wij in 1 keer af kunnen rekenen
  • laat de gasten weten dat zij altijd een foto van een overleden persoon mee moeten nemen als zij kiezen voor contact met overledenen

Hoe verloopt een huiskameravond:

Wij starten met een praatje en iedereen maakt een was tekening met een speciaal soort krijt en een warm strijkijzer. De tekening vertelt over de situatie waar men op dat moment inzit of waar men mee kan zitten. Er kan gekozen worden uit 3 kleuren. Wij zorgen voor materiaal, incl. een beschermende doek voor de strijkplank. De strijkplank willen wij graag van de gastvrouw/heer gebruiken.

Ieder gast kan kiezen uit de onderdelen foto lezen, kaartlegging of contact met een overleden persoon. Wij werken graag met iedereen apart, liefst in een aparte ruimte. Dit om de privacy te waarborgen. Alle informatie die wij geven is vertrouwelijk, en dat blijft het ook.

Nog wat meer informatie:

Wil je toch samen met je gasten in 1 ruimte blijven zitten, dan kan dat ook. Alleen gaan wij dan minder persoonlijk om met de dingen die wij doorkrijgen en het kan zijn dat wij sommige informatie niet in het openbaar delen.

De huiskamer bezoeken worden georganiseerd voor maximaal 10 personen, en minimaal 5 personen. De gastvrouw/ heer is gratis en krijgt van ons een attentie. Wij rekenen graag met de gastvrouw/ heer in 1 keer het volledige bedrag af. Het is handig om dit vooraf met je gasten te bespreken.

  • Voor het maken van een afspraak kun je gebruik maken van ons contactformulier. Vul 2 of 3 data in waarop de avond gehouden kan worden. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Vul ook je telefoon nummer in
  • Duur per persoon 30 a 45 minuten. Iedereen komt aan de beurt.
  • voor adressen van 20 km of meer van onze woonplaats berekenen wij 0,25 per km en voor reistijd € 20,00 per uur.


Het gebruik van alcoholische drank is niet toegestaan als wij aan het werk zijn, ook niet voor de gasten die al bij ons langs zijn geweest.  Na afloop is het geen probleem.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info