HUIS20

Catharina en Henk

Kaartlegging

De waarzegkaarten van Lenormand zijn bekend over de hele wereld en misschien wel de meest gebruikte kaarten. Ze zijn eenvoudig maar ook gedetailleerd en ze geven informatie en inzichten om het leven op dat moment te verbeteren. De adviezen en/of waarschuwingen kunnen betrekking hebben op relaties, werk, financiën en gezondheid.

Tarief kaartlegging in de praktijk:

€ 25,00 duur ca. 30 - 45 minuten 

Tarief kaartlegging online (via facebook of zoom)

€ 15,00 duur ca. 30 minuten

Hoe werkt de kaartlegging:

Wij gebruiken 20 van de 36 kaarten uit het stock. De manier waarop wij de kaart uitleggen wordt zelden gebruikt en je zal deze op beurzen dan ook bijna nooit zien. Deze manier van kaartleggen is moeilijk om uit een boek te leren, als het al beschreven is.

Het begint altijd met het schudden van de kaarten en de kaarten worden in een waaier gespreid. Hierna pakt de vraagsteller 8 kaarten uit de waaier en geeft de kaarten één voor één aan ons. Bij een online legging worden alle kaarten door ons getrokken.

Deze eerste 8 kaarten worden in een vast patroon  op tafel gelegd met de afbeelding boven. Nu ligt er het begin van een verhaal en het geeft de huidige situatie van de vraagsteller weer. 

De kaarten worden opnieuw geschud en dan trekken wij 8 kaarten uit de nieuwe waaier en leggen deze weer in het vaste patroon één voor één naast de kaarten op tafel. De laatste 4 kaarten vullen de legging.

Het verhaal is nu compleet, wij kunnen beginnen met lezen. Soms leggen we er kaarten bij, of worden er aanvullende vragen gesteld, dat hangt af van wat de kaarten vertellen. Ook kan het zijn dat alle kaarten op tafel worden gelegd.

Meer weten over Lenormand kaarten?

Voor een uitgebreide uitleg over Lenormand kaarten kunt u onderstaande link aanklikken


E-mailen
Bellen
Map
Info