HUIS20

Catharina en Henk

Hoe ik in contact ben gekomen met het spirituele.

Dat gebeurde tijdens een huiskamer avond psychometrie in Alblasserdam.

Aan alle gasten was gevraagd om iets persoonlijks mee te nemen, bijv een sieraad, of een sleutelhanger. Ik heb een ring van mijn vader meegenomen, die al jaren in een doosje in een kast lag. Mijn vader is op 45 jarige leeftijd plotseling overleden en ik had inmiddels dezelfde leeftijd bereikt.

Toen ik aan de beurt was durfde ik opeens niet meer en ik heb een ring van mijzelf gegeven. Op die avond zijn er zulke mooie en bijzondere dingen verteld dat ik vol ongeloof en verbazing thuis kwam, ik had niet alleen persoonlijke dingen te horen gekregen, ik had ook een boodschap van mijn vader gekregen!Ik heb de ring van mijn vader in een schaaltje in de keuken neergelegd en niet terug op de plaats waar de ring al die jaren had gelegen, (dat zou ik later nog wel doen.)

Het weekend daarna liet ik mij voor de 1ste keer magnetiseren en daar werd mij tijdens de behandeling gevraagd was ik met een ring had gedaan. Mijn vader liet mij nu weten dat hij wist wat er gebeurd was. Hij wist dat ik zijn ring had meegenomen en nog niet in het doosje had teruggelegd. Alweer was ik met stomheid geslagen, ook toen ik daarna hoorde dat ik zelf ook een gave had en dat ik deze alleen maar hoefde te ontwikkelen. Voor alle duidelijkheid, de avond van de psychometrie en het magnetiseren hadden niets met elkaar te maken. 

E-mailen
Bellen
Map
Info