HUIS20

Catharina en Henk

Geschiedenis van HUIS20

In 2006 hebben wij samen met 2 dames gekozen voor de naam OurSpirit. Hierdoor waren wij met zijn 4 ren herkenbaar als groep en zo konden wij met allen, met 2 of 3 in een wisselende samenstelling onze activiteiten vorm geven.

Huiskameravonden gaven wij meestal met zijn drieën, maar zo kon het ook gebeuren dat 2 van ons een huiskameravond gaven en de andere 2 een meditatie avond begeleiden.

De kracht van de stilte

Tussen 2005 en 2008 hebben wij voor de Stichting OpMaat aan leden en niet leden in Zwijndrecht, Dordrecht en Ridderkerk meditatie cursussen gegeven, onder de naam "De kracht van de stilte". 

Voor NoahVision in Herpt hebben wij diverse keren een Paranormale Kennismakingsmiddag georganiseerd om kennis te maken met helderziende waarnemingen en om antwoorden te krijgen op vragen. Dit d.m.v. een kaartlegging, psychometrie of foto lezen van de persoon zelf of van een persoon die overleden is. Ook konden de bezoekers met magnetiseren kennismaken. 

In 2006 hebben wij een praktijkruimte in Voorschoten in gebruik genomen.

Voor een huiskameravond kon een afspraak gemaakt worden en door veel mond op mond reclame waren onze weekends aardig gevuld. 

Van OurSpirit naar HUIS20

Door omstandigheden zijn Henk en ik in 2010 samen verder gegaan onder de naam OurSpirit en in 2018 hebben wij onze werkzaamheden op een laag pitje moeten zetten.

Nu in 2020 hebben wij onze activiteiten weer opgestart en voor een andere naam gekozen. Spirit is de afgelopen jaren voor heel veel doeleinden als naam gebruikt, veelal zweverig en kon niet meer aan onze maatstaven en visie voldoen.

HUIS20 is gekozen omdat wij op huisnummer 20 wonen. Ook is het huis een positieve kaart uit het Lenormand kaartspel en het getal 20 staat ook voor een positieve kaart uit hetzelfde spel, namelijk de tuin. Vindt je het leuk om de betekenis van HUIS20 te lezen, klik dan hier.
E-mailen
Bellen
Map
Info