HUIS20

Catharina en Henk

Entiteiten en hun signalen.


Wat zijn nu de signalen die entiteiten kunnen geven, hoe kan ik merken dat ze bij me zijn. Dat zijn wel de meest gestelde vragen als men zich eenmaal bewust is dat er meer is tussen hemel en aarde. En de signalen  die ze geven zijn heel onschuldig en het kan zelfs op meerdere manieren.

Een kaarsvlam die wat onrustig wakkert, of een windvlaagje terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. De geur van sigaren of sigaretten en zelfs de lucht van een zelf gedraaide zware Van Nelle. En niet te vergeten een vleugje parfum of eau de toilette. Dat zijn wel de meest eenvoudig te herkennen signalen.

Ietwat minder makkelijk herkenbaar zijn de signalen die je krijgt als je in een auto rijdt en het ineens in je gedachten opkomt dat er een file staat, of dat de winkel waar je naar onderweg bent wel eens gesloten zou kunnen zijn. Of je loopt naar een supermarkt en dan denk je als ik maar niet voor niets ga, het zou wel eens uitverkocht kunnen zijn.

Entiteiten zijn heel vaak bij je. Natuurlijk kunnen ze ook van de een naar de ander. Een vader/moeder kan net zo makkelijk bij al zijn zoons of dochters langsgaan. Ook als hij/zij heeft besloten om zijn jongste kleinkind te gaan begeleiden.

Het is al bijna Kerst en Oud en Nieuw, dit jaar zonder Kerstdiners met de hele familie, geen brunches en geen kerk bezoeken.
Maak gebruik van de rust om de signalen te herkennen.
Zet bijvoorbeeld een extra bord neer op tafel, schenk een extra glas wijn in of een aperitief en let dan eens goed op de kaarsen of waxinelichtjes.

Proost op het leven en alle mooie herinneringen!

E-mailen
Bellen
Map
Info